البسكويت التركي اللذيذ : وصفة سهلة بالصور
المقادير
3 كوب دقيق2 كوب زبده
ربع كوب زيت
ملعقة صغيرة فانيلا
نص كوب نشا
كوب سكر بودر
بيكينج بودر رشه خفيفه جدااا
٢ معلقة كاكاو خام
قد يعجبك أيضا :
الطريقة
نخلط السكر في الزبده والزيت حتى تمتزج مع بعضها
نضيف الفانيليا والنشا
ليهم و نخلط جيدا
ننخل الدقيق ورشة البيكينج
باودر وننزل الدقيق تدريجيا ونعجن
نكمل العجن ثم نقسم العجين نصين نص ابيض ونص نضيف ليه الكاكاو
نبدأ نعمل العجينه البيضه في شكل أقراص كلها وكذالك عجينة الكاكاو كلها أقراص
نبدأ نعمل العجينه البيضه في شكل أقراص كلها وكذالك عجينة الكاكاو كلها أقراص
نجمع 3 كور من البسكوت
الابيض مثل الصور
ونجمع معاهم 3 كور من الكاكاو
ونجمع معاهم 3 كور من الكاكاو
ونقربهم من بعض كويس
ونضغط عليهم بكف ايدنا
ونلف العجينه تحت كف ايدنا بحيث تاخد الشكل الدائري اللي في الصوره
نترك العجين يرتاح 10 دقائق
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق